Senaste innehållet av Felicia

 1. F

  Hur står är ersättning i Attentio?

  Hej!! Jag undrar hur står är ersättning hos Attentio. Jag tänkte anmäla mig där, men först vill jag dela min undran med er. Hur står är arvode och omkonstnader? När det gäller flykten barn från olika länder: Tack på förhand :claphappy:
 2. F

  Hjälp!!!!

  Barn med diagnos, hur blir med ersättningen´? :roll: Är det bara den hösta kommunal rek eller + vårdbildrag :?
 3. F

  Hjälp!!!!

  Tack MBG dit otroliga tips. Jag kommer att räkna som du gjorde! jag får se om min soc godkänner det! :roll: Arvode och omkonstnader tänker jag kräva det högsta kommun rej! :smirk:
 4. F

  Hjälp!!!!

  Hålla där!! När jag jobbar jobbar jag heltid. Jag får lönespecifikation från arbetsgivare, hur mycket jag har jobbat, hur mycket jag får men det blir olika arbetsgivare, då blir det olika lönespecifikation. Det är svårt att räkna, det är olika månad till månad. :roll...
 5. F

  Hjälp!!!!

  Jag jobbar timvikarie då då timlönen är 110+semesterersättning=får cirka 730 kronor/dag. Hur ska jag räkna då, jag får a-kassa+timlön? :roll: Svårt att räkna när man inte vet hur mycket man jobbar i en månad? :roll: Kan ni hjälpa mig? :bow Idag träffade vi soc och barnes familjehem och har fått...
 6. F

  Boktipset Omsorg utan våld

  Tack för boktipset.....jag har redan beställt....ivrig att börja läsa :bow
 7. F

  Hjälp!!!!

  Tack sara för information om inkomstbortfall!! Nu klarnade det för mig vad som gäller. :claphappy: Vilken bra forum :claphappy:
 8. F

  Hjälp!!!!

  mamman73! Som jag vet att alla f-hem utreds, utbildats och kollas av ekonomiskt. Soc kollar om f-hem har stabill ekonomi och rätt familjsituation. :claphappy:
 9. F

  Hjälp!!!!

  Tack x-far Man lär sig mycket här! Jag är så glad att hitta denna forum. Vad tycket ni om att umgänge som ska ske varannan vecka hos fosterfamiljen och bioföräldrar och fosterföräldrar ska vara med? Jag funderar varför soc inte med, varför fosterföräldrar ska vara där och bevaka? är det inte...
 10. F

  Hjälp!!!!

  Just precis Turnit! Man får bli familjehem när man är arbetslös. Det är viktigaste att man har plats i båda hjärta och hemma. Oavsett om man är arbestlös socionom eller städare. Förstår du nu mamman73?
 11. F

  Hjälp!!!!

  [b][color=#FF0000]Ja! Nu förstår jag x-far! Men när jag läser flera inlägg här, står det dom lägger på arvodet. Tack för informationen x-far :claphappy: mamman73!!!! Ja! Vem säger att man inte har gjort det! Dom flesta familjehem säkert har gått grundutbildning. Det har jag allafall. :razz:
 12. F

  Hjälp!!!!

  Tack för svaret Ingen aning hur mycket merkostnader PWS för med sig! :roll: Hur ska jag ta reda på? :? Jag förstår inte riktigt! Om ett barn beviljas med vårdbidrag varför ska då läggas på omkonstnad ersättningen? :roll: Varför inte på arvoden?
 13. F

  Hjälp!!!!

  Hej x-far Det var bra tips du gav mig. Som då skrev man ska komma överens före placeringen. Soc sa inte hur länge jag ska vara hemme heltid med barnen. Minst några månader sedan går det till halvtid. Min avsikt är att jobba så klart. Soc tanten sa att jag kommer att få inkomstbortfall. Hur är...
 14. F

  Hjälp!!!!

  Ja MGB! Som du säger var finns den texten? Jag kan svårt att förstå, hur kommmer det sig soc räknar inte Akassa eller ersättning( jobb och utvecklingsgaranti) från fk, att inte inkomst? det är inte rätt!!
 15. F

  Hjälp!!!!

  Hej pimpim! Det är svårt att tro, för att man är ju arbetslös bredd att ta jobb och hopppa in vikarie närsom helst! Inkomstbortfall naturligtviss ge tycker jag. Konstigt att man inte får inkomstbortfall.
Topp