Basgarderob

hej!
Vi har precis tagit emot en ny placering, tonåring. Vi tycker inte att h*n har speciellt mycket kläder med sig. Är det någon som har någon lista vad man räknar in att en basgarderob ska inehålla? Tex hur många byxor, tröjor osv?
Vi ska Skicka en lista till soc vad h*n behöver.
Tack för hjälpen.
 
Vi hade samma bekymmer. Vet inte om ni har kille eller tjej men vi hade ungefär såhär (fick vår tjej på vintern). Vi är en otroligt aktiv familj med resor, simning, skidåkning osv. Men vi köpte mycket i efterhand. Men vi köpte en mer akut uppsättning så att hon också kunde följa med oss på det vi gjorde. De hon hade med sig slängdes efterhand som vi fyllde på. Men det mesta gick inte att använda.
Trosor 7
Bh 3
Sport bh 2
Strumpor 10
Tjocksocka 2
Underställ 1
Linnen/t shirt 7
Byxor 4
Mjukisbrallor 1
Pyjamas 2
Tjocktröjor/koftor 3
Träningsklädesuppsättning ( för gympa mm)
Baddräkt
Vardagsjacka
Aktivitetsjacka
Täckbrallor
Vantar 2 par
Mössa
Halsduk
Skor, vardags, kängor, gympa
Väska för gympakläder mm

Som sagt så får ni ju anpassa utifrån vad er plac är för person och vad er familj göt och hur aktiva ni är.

Hoppas detta var till lite hjälp. Vi köpte lika mycket månaden efter och soc betalade inte allt.
 
Vi har inte fått något då tidigare familj fått pengar för kläder. Vi har bekostat allt från väskor, skor och jacka till underkläder, sportkläder, jeans och tröjor. Vi har tagit av omkostnadsdelen eller hur man ska se det, det var i princip som att börja på noll. Det som fanns var i stort sett antingen trasigt, rejält gammalt eller inte åldersadekvat. Så kan det också vara ibland.
 
Tillbaka
Topp