Nog betyder vi nåt iallafall!

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Det är inte alltid lätt med tonåringar
" Jag får aldrig gör nåt. Jag har inget liv! Det är så orättvist! " Mycket får vi höra. Mycket får vi ta. Ibland känns det som att vad man än gör, hur mycket man än anstränger sig så är vi vatten värda... Vissa tillfällen tänker man att "nu ger vi upp"
Men så kommer ljuspunkterna. - Jaha, det här med regler är kanske inte så dumt iallafall. Det kanske är så att om man vill ha respekt så måste man även visa respekt för andra. Vill man att "mamma" och "pappa" ska ha lite på en, så får man inte bryta förtroendet. Allt bygger på att ge och ta. Ett steg i rätt riktning...strax efter kommer ett ras...börja om från början...tre steg fram...nu ligger vi på plus i allafall.

Förra helgen var det tufft... orättvist att :angel: inte fick åka iväg på eget håll. Att han/hon var tvungen att följa med på en liten planerad resa med oss. Men när vi väl kom iväg så var det ju ganska ok ändå.
Denna helgen var det ok att sova borta hos kompis...Vem var det då han/hon skickade massor av sms till...Jo, oss...Nog betyder vi nåt i allafall :D
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Tillbaka
Topp