Senaste innehållet av carlotta

 1. C

  Fick ett strålande tipps.

  jag trycker på gilla knappen :claphappy: o tackar för tipset :bow
 2. C

  Stor sorg.

  mitt hjärta gråter med dig :cry: . hoppas ni tar er igenom och orkar fortsätta med ert fantastiska arbete
 3. C

  tonåring som rymmer.....

  Saalina jag tror du gör stor skillnad bara genom att finnas kvar, och med allt det arbete ni har lagt ner, så kanske ni ändå lyckats så ett frö för framtiden , när tiden kommit ikapp och :angel: ser tillbaks , vill gärna tro att det kan fungera så , även om inget annat gör det för tillfället ...
 4. C

  Vill vi få det bättre?????Eller....???

  :claphappy: Tack snälla! Det måste ja snoka rätt på o ta del av :banan:
 5. C

  avtalet på väg........

  Nää stryk den kommunen med en gång . Det finns kommuner och org. som inser att vi familjehem behövs , betalar dom inte SKÄLIGT för det jätte arbetet ni gör så får dom klara sig utan er . DET är ju faktist DERAS FÖRLUST . STÅ PÅ ER ALLA FAMILJER DÄRUTE !!!! :banan:
 6. C

  Asperger barn

  Hej mammamoa! Är lite nyfiken på hur det gått för er och er :angel: . Förstår att det måste varit tufft , hoppas det lugnar ner sig och att ni orkar, eller vad nu ert beslut blir, så lycka till.
 7. C

  Äntligen

  Stort grattis!!! va spännande för er . Vi får soc. besök i veckan som ska utreda oss om en placering (vår första) och jag klättrar snart på väggarna , vill att det ska vara klart nu. STOR JUL HÄLSNING TILL ER OCH ALLA ANDRA HÄR , och ha en riktigt mysig jul med era :angel: :angel: :banan:
 8. C

  Socialen skickar inte ut papper för påskrift

  Nää bara otroligt sund :claphappy:
 9. C

  Blir så FRUSTRERAD

  va bra ni skriver det. Ja trodde soc alltid köpte hela kittet av org. :?
 10. C

  Socialen skickar inte ut papper för påskrift

  Jag är ingen skrivande själ,men jag är ofta inne här och läser alla inlägg. Jag blir så glad :claphappy: när jag ser all respons man ger varandra i alla olika frågeställningar ,när tonen i bland kan verka "hård" ger det mig en kick av att jag inte är helt ute o cyklar i egna funderingar. Vi...
 11. C

  Att tjäna pengar, va fult.

  Helt rätt, jag är också med. :banan:
Topp